MENU

Overname Vinçotte Nederland door TÜV Nederland.jpg

Graag informeren wij u dat TÜV Nederland per 1 februari 2018 de inspectie activiteiten op het gebied van hijs-hef, E-inspecties, attracties en speeltoestellen van Vinçotte Nederland overneemt. Met de overname versterken wij onze inspectie activiteiten. De gekwalificeerde inspecteurs en medewerkers van Vinçotte Nederland gevestigd te Breda zijn per 1 februari overgegaan naar TÜV Nederland. De activiteiten van Vinçotte worden geïntegreerd in de inspectieafdeling van TÜV Nederland.


Jack van Hoof, Managing Director Vinçotte Nederland:

“Inspecties van hijs- en hefwerktuigen, elektrotechnische installaties, attractie- en speeltoestellen passen niet langer binnen onze strategische focus in Nederland. Met TÜV Nederland hebben wij een betrouwbare partij gevonden die onze medewerkers en klanten over kan nemen en de activiteiten verder succesvol kan continueren en uit kan bouwen.”

Edwin Franken, Managing Director TÜV Nederland:

“Met de overname van de activiteiten van Vinçotte versterkt TÜV Nederland haar marktpositie binnen de inspectiemarkt voor hijs- en hefwerktuigen en attracties en speeltoestellen, tevens geeft het haar de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de markt voor elektrische inspecties. Met deze overname zetten wij de groei van onze organisatie verder door. Met onze klantgerichte benadering verwachten wij dat wij een goede leverancier zullen zijn voor de klanten van Vinçotte Nederland.”

Vinçotte Nederland 

Vinçotte Nederland biedt objectieve en adviserende services op het gebied van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding. Kernactiviteiten in Nederland zijn gericht op veiligheid in de (petro)chemie, energiesector, procesindustrie, bouwwerken en voedselcertificatie. Met ruim 1800 medewerkers in België, Nederland en Luxemburg is Vinçotte de grootste speler in de Benelux.

TÜV Nederland

TÜV Nederland is al ruim 35 jaar actief in Nederland met ruim 200 medewerkers in haar kernactiviteiten certificatie van management systemen en processen en inspecties van liften, hijs- en hefwerktuigen, speeltoestellen en attracties. TÜV Nederland is onderdeel van de TÜV NORD GROUP die met 13.000 medewerkers in meer dan 70 landen wereldwijd gevestigd is.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op: 

 

Neem contact op

Onderwerpen:

Auteur

Deel deze pagina

Algemene vragen en opmerkingen

Tüv kantoor

TÜV Nederland

0499 - 339 500

Voor al uw algemene vragen en opmerkingen