Ciro

Ciro behaalt als eerste zorginstelling in Nederland MVO-certificaat niveau 3

Op 18 maart 2023 mocht TÜV NORD Nederland een welverdiend certificaat voor de MVO-Prestatieladder niveau 3 uitgeven aan zorginstelling Ciro in Horn. Met het behalen van de MVO-Prestatieladder certificering is Ciro de eerste instelling in de zorgsector die dit niveau bereikt heeft. Om dat mooie resultaat te vieren kwam Paul van Enckevort, Senior Vice President Certification Western Europe van TÜV NORD, langs voor de feestelijke uitreiking 

In januari heeft Ciro een positieve audit gehad en na een succesvolle afronding mag Ciro zich de eerste zorginstelling noemen die dit prestigieuze niveau heeft behaald. Ciro werkt zelf hard aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hun MVO-beleid is gericht op het creëren van de best mogelijke persoonsgerichte zorg in een duurzame, ethische en inclusieve verblijfs- en werkomgeving. Op deze manier zorgt Ciro ervoor dat de impact op het milieu wordt geminimaliseerd en wordt actief bijgedragen aan de ontwikkeling van de samenleving en zorg.

Het was een logische stap om MVO te implementeren in het beleid en ISO-kwaliteitsmanagementsysteem en dit - als eerste zorgaanbieder in Nederland -aantoonbaar te maken middels de MVO Prestatieladder. De MVO Prestatieladder is een internationaal erkend certificatieschema geïnspireerd op de ISO 26000- richtlijn en onderscheidt ontwikkelingsniveaus oplopend van één tot en met vijf. Ciro stroomt met de certificering in op niveau 3 en is daarmee de eerste Nederlandse zorginstelling die dat niveau heeft behaald.

Op 18 maart kwamen wij langs om dit mooie moment te vieren met champagne én het welverdiende TÜV NORD certificaat, waar wij op een bijzondere locatie deze mijlpaal in het licht mochten zetten.

 

 

Recente berichten

Onderwerpen:

mail icons 2

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Planning en service voor certificering

Customer Service Center Certificatie

TÜV Nederland