MENU

IMG_0525Per 3 juni 2019 heeft TÜV Nederland de activiteiten van gerespecteerd branchegenoot Qualitatis Inspectie B.V. overgenomen. Samen is overeenstemming bereikt over een volledige aandelenoverdracht van Qualitatis Inspectie B.V. naar de Nederlandse dochter van TÜV NORD, TÜV Nederland QA B.V. 

Qualitatis Inspectie is al ruim 16 jaar actief op het gebied van inspecties en certificering gericht op de uitzendbranche. Door de bundeling van krachten zijn beide partijen nog beter in staat om te voldoen aan de behoefte aan totaaloplossingen in de branche.
Met de overname voegt TÜV Nederland een dienstenpakket toe waaronder het SNA keurmerk (NEN 4400-1), SNF keurmerk, ABU, NBBU, Keurmerk ZZP Bemiddeling NBBU, Fair Produce, OSB, Keurmerk Pluimvee Industrie (SZP) en het Keurmerk Bovib.

Qualitatis Inspectie heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt waarbij een stabiele marktpositie is verworven. Om verdere groei van de activiteiten te borgen en om haar relaties een breder pakket van certificatiediensten te kunnen bieden is contact gezocht met een certificerende instelling die al een breed scala aan diensten levert.

Dion Putter, huidige directeur/eigenaar bij Qualitatis Inspectie:
“Na diverse voorbereidende gesprekken is in TÜV Nederland de ideale partner gevonden om de komende jaren de activiteiten verder te laten groeien.” 

Paul van Enckevort, Business Unit Manager Certificatie bij TÜV Nederland:
“Voor TÜV Nederland is dit een ontbrekend stuk in onze dienstverlening. Het geeft ons een positie in een segment waar we verdere groei verwachten in bestaande schema’s die wij nu al voeren binnen TÜV Nederland. Een duidelijke win-win situatie voor beide bedrijven dus. En daarnaast een kans voor de relaties van Qualitatis Inspectie op een aanbod van bredere dienstverlening en gezamenlijke groei."

TÜV Nederland

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. TÜV Nederland bevordert in Nederland sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament. TÜV Nederland is onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP, actief in 70 landen en meer dan 13.000 werknemers.

Qualitatis Inspectie

Qualitatis Inspectie verricht sinds de oprichting onafhankelijke en objectieve beoordelingen van loonadministraties en CAO naleving bij uitleners en onderaannemers gevestigd in Nederland. Met als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk. Sinds 2017 beoordeelt Qualitatis Inspectie tevens de huisvesting van arbeidsmigranten binnen Nederland, waarbij veiligheid, hygiëne en leefomgeving centraal staan.
Qualitatis Inspectie opereert binnen Nederland met een integer, betrouwbaar, deskundig en gekwalificeerd team van 12 werknemers, waarvan 9 inspecteurs.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:

Neem contact op

Onderwerpen:

Kennis van KAM Certificeren ISO 9001 VCA ISO 27001 SNA NEN 4400-1 SNF

Auteur

Deel deze pagina

Algemene vragen en opmerkingen

Tüv kantoor

TÜV Nederland

0499 - 339 500

Voor al uw algemene vragen en opmerkingen