Op 22 juni 2016 heeft de directie van de Raad voor Accreditatie besloten de ISO accreditatie van TÜV NORD Nederland uit te breiden met ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. De aanpassingen zijn inmiddels ook op de website van de Raad gepubliceerd. TÜV NORD is per direct in staat om een ISO 9001 certificaat en/of ISO 14001 certificaat voor uw organisatie uit te geven volgens de 2015-versie. De klanten waar al audits volgens de 2015-versie zijn verricht ontvangen dan ook met terugwerkende kracht een certificaat volgens de nieuwe versie.

 

De toegevoegde waarde van ISO accreditatie

De betrouwbaarheid die uw opdrachtgevers verwachten van uw producten en diensten verwacht u natuurlijk ook van een instelling die uw organisatie certificeert. Onze ISO accreditatie schept het vertrouwen dat TÜV NORD Nederland deskundig, onpartijdig en onafhankelijk een audit of beoordeling in uw organisatie uitvoert. Uw ISO certificering wordt pas erkend door uw opdrachtgevers en toezichthouders als het is uitgegeven door een geaccrediteerde certificerende instelling.

 

ISO accreditatie en uw overstap naar de nieuwe norm

Waar veel bedrijven terughoudend zijn als het gaat om het overnemen van nieuwe certificatienormen vanwege de impact die dit kan hebben op de organisatie, zijn er ook altijd een aantal koplopers die zo snel mogelijk in het bezit willen komen van een nieuw certificaat. Doordat we onze ISO accreditatie nu rond hebben, helpen we u snel aan een nieuw certificaat zodat u aan uw opdrachtgevers kunt laten zien dat u volgens de meest actuele criteria gecertificeerd bent. Voor de overstap naar de 2015 versie is een overgangstermijn ingesteld. U dient voor 15 september 2018 over te stappen naar de 2015-versie van de ISO 9001 en ISO 14001 om in het bezit te blijven van een geldig certificaat. Tijdens onze trainingen voor de nieuwe normen maken we u graag wegwijs in de gevolgen voor uw organisatie.

Wilt u de overstap alvast gaan maken? Neemt u dan contact met ons op.

 

Onderwerpen:

mail icons 2

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Planning en service voor certificering

Customer Service Center Certificatie

TÜV Nederland