Trendrapport afwijkingen in audits  

De meest voorkomende valkuilen tijdens audits van 13 certificatie schema's inzichtelijk gemaakt

voorpagina-rapport.png

Stap met meer zekerheid de audit in

Alle normelementen evenveel aandacht geven
en scherp houden is een enorme uitdaging. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Dit trendrapport helpt u grip te krijgen op het behalen en behouden van uw certificaat, binnen de acceptabele tijd.

Kijk door de bril van onze ervaren auditoren en zie welke valkuilen u kunt vermijden op weg naar certificering. Met deze kennis toetst u of u goed op weg bent en waar u zaken morgen beter kunt doen dan vandaag.

trendrapport-voorbeeld.png
In dit Trendrapport

  • Resultaten uit een analyse van meer dan 1.800 afwijkingen en duizenden audits (november 2015 t/m november 2016)
  • Meer dan 170 pagina's vol inzichten
  • De top 5 afwijkingen van o.a. ISO 9001 (2015), ISO 14001 (2015), VCA, de CO2-prestatieladder, HKZ en meer
  • Tips, Tricks & Praktijkvoorbeelden van onze eigen TUV specialisten

Download het complete Trendrapport

Waarom helpt dit rapport u bij het bereiken van uw doelen?

U voorkomt dat u in de valkuilen van uw KAM-vakgenoten stapt

Leer de valkuilen kennen, doorgronden en voorkomen. In dit Trendrapport analyseren we duizenden auditresultaten om de meest voorkomende valkuilen van uw voorgangers boven tafel te krijgen. Vermijd deze misstappen en bespaar uzelf kostbare tijd!

U krijgt uw eigen aandachtspunten scherp

Wanneer u de norm niet meer helemaal scherp heeft, staat dit mogelijk het behalen van uw certificaat in de weg. Het rapport helpt u aandachtspunten in uw systeem signaleren waar zaken het meeste mis gaan. 

 

U krijgt waardering voor uw inspanningen 

U steekt erg veel energie en tijd in uw werk. Het certificaat behalen betekent ook een succesvolle prestatie voor u! Dit rapport helpt uw doel sneller te bereiken en uw successen aantoonbaar te maken.

“Alle aspecten van KAM beheersen vergt de juiste kennis, prioriteit en ervaring. We zien een rode draad van valkuilen zichtbaar worden tijdens audits in de vorm van geconstateerde afwijkingen. Iedere situatie is uniek, maar toch zien we in de praktijk veel overeenkomsten in aspecten waar KAM-functionarissen moeite mee hebben. Het is juist daarom waardevol dat we met dit rapport inzichten kunnen delen vanuit auditresultaten bij uw KAM-vakgenoten en u dezelfde valkuilen kunt voorkomen.”

 Hendrik Schoenmakers - Teamleider Certificatie bij TUV Nederland en co-auteur van het Trendrapport

Download het Trendrapport: