Interne Audits Gids: Voor het verhogen van uw toevoegde waarde

Leer direct de skills om meer waarde toe te voegen door praktische tips, tools en trainingsmaterialen van onze experts toe te passen

interne audits in KAM

Hoe beter het resultaat, hoe hoger uw toegevoegde waarde

Interne audits uitvoeren zijn niet altijd de favoriet. Want wat levert het op? En hoe draagt u daadwerkelijk bij aan verbetering van de organisatie? Hier zijn skills voor nodig.

Deze Interne Audits Gids bevat de praktische tips, tools en methodieken van onze experts die zij ook in trainingen behandelen. We stellen deze ter beschikking om uw interne audits tot een succes te maken.

U gaat leren hoe u: 

  • Effectief te werk gaat
  • Meer resultaat haalt uit minder tijd
  • Succesvol rapporteert
  • Risico's omzet in kansen
  • Bekende valkuilen kunt omzeilen 
  • Slimme tools en modellen inzet afkomstig uit trainingen

... en meer. Download de Gids.

Download de Gids

Hoe gaat de Interne Audit Gids helpen uw doelen te bereiken?

Zet risico's om in kansen 

Uw doel is om de risico’s binnen de interne processen op te sporen. Maar wat doet u hier vervolgens mee? In de gids laten we zien hoe u risico's omzet naar gouden kansen. Uw toegevoegde waarde wordt hiermee direct aantoonbaar. 

Verbeter uw aanpak

Het mooie van ervaring opdoen is dat we na verloop van tijd dingen beter gaan doen. Maar het liefst willen we dit een beetje snel... Om dit te bewerkstelligen geven we inzicht in de valkuilen die onze auditoren regelmatig tegenkomen, zodat u deze tijd alvast voorkomt.

Verhoog draagvlak bij collega's 

U heeft uw collega’s nodig om de juiste input te verkrijgen. Het is daarom belangrijk slim te plannen. Doet u dit efficiënt, dan zorgt u voor een verhoging van het draagvlak op de werkvloer. In de gids noemen we hier een eenvoudige methode voor.

 

Download de Interne Audits Gids: