Het Interne Audit Formulier VCA

Een kant-en-klare VCA checklist die u helpt snel en succesvol interne audits uit te voeren

 

IMG_3661.jpg

Doorloop sneller uw interne audits 

Het uitvoeren van interne audits is één van de eisen in de VCA waar u aan moet voldoen. Maar wat moet u precies beoordelen en hoe pakt u dit aan? Met het Interne Audit formulier VCA maken we dit voor u een stuk gemakkelijker.

Onze lead-auditoren hebben alle relevante mustvragen uit de VCA */** en Petrochemie voor de interne audit gebundeld in een VCA audit checklist. U kunt de Checklist direct in gebruik nemen tijdens uw eerstvolgende interne audit, of bewaren voor een later moment!

Met het Interne Audit Formulier krijgt u:

  • Een Excel overzicht van alle relevante VCA*/** én Petochemie interne audit mustvragen en aanvullende vragen
  • Een checklist voor zowel VCA 2008 als  VCA 2017 
  • Relevante input voor uw directiebeoordeling
  • Een tool om acties voortkomend uit de interne audit te bewaken
  • Hét ontbrekende puzzelstuk om het SSVV Startpakket VCA compleet te maken

Let wel: Het is van belang dat u nadenkt over de elementen die op uw eigen organisatie van toepassing zijn. Dit formulier is een hulpmiddel. 

Download uw Interne Audit Formulier

Waarom helpt dit Formulier u bij het sneller uitvoeren van Interne Audits?

U bespaart kostbare tijd

Het uitzoekwerk dat u anders zelf had moeten doen, is al voor u gedaan. Dit bespaart u een hoop tijd, welke u nu kunt besteden aan de zaken die er echt toe doen. Zoals het (laten) uitvoeren van de interne audits! 

U maakt het uitvoeren van interne audits direct inzichtelijk 

Twijfelt u of u op de goede weg zit en of u wel aan alle zaken geeft gedacht? Het Interne Audit Formulier VCA bevat alle belangrijke elementen welke direct inzichtelijk maken wat u te doen staat. 

U lift mee op kennis van specialisten

Het Interne Audit Formulier VCA is gebaseerd op interne auditlijsten uit de praktijk en is door onze TÜV Nederland auditoren én klanten met succes toegepast. Wij delen deze kennis nu met u! 

“Als Lead auditor bij TÜV Nederland heb ik veel ervaring met het uitvoeren van VCA audits. In de praktijk kom ik regelmatig situaties tegen waarin interne audits niet of met onvoldoende diepgang zijn uitgevoerd. Terwijl het juist een sterke managementtool is om grip te krijgen en houden op de interne bedrijfsprocessen en potentiële afwijkingen. Hierdoor kunt u tijdig de juiste acties inzetten. Het Interne Audit Formulier VCA is een prima hulpmiddel hiervoor!”

Gido Thiele - Lead-auditor VCA bij TÜV Nederland

Download het gratis Interne Audit Formulier VCA: