AVG FactsheetDe belangrijkste begrippen uitgelegd

Een overzicht van de inhoud van de AVG zodat u handvatten heeft om ermee aan de slag te gaan

De AVG in één overzicht gekaderd

De Algemene Verordening Gegevens-bescherming gaat nu al een tijdje mee, maar blijft een ingewikkeld verhaal. Hoe zorgt u ervoor dat u alle onderwerpen scherp houdt om aan de privacywetgeving te voldoen?

In dit factsheet proberen we u een overzicht te geven van de inhoud van de AVG. Voor de leesbaarheid hebben we onderdelen geselecteerd, samengevoegd en eenvoudiger omschreven, zodat u meteen handvatten heeft om ermee aan de slag te gaan.

Wat krijgt u? 

  • Alle belangrijke AVG onderwerpen
    gekaderd in één totaaloverzicht;
  • Een PDF document in A3 formaat die zeer geschikt is om uit te printen. Hang het document bijvoorbeeld bij uw bureau zodat u alle AVG zaken altijd binnen handbereik heeft.

Download de Factsheet

Hoe gaat de AVG Checklist u helpen te voldoen aan privacywetgeving?

Krijg en behoudt overzicht

Wanneer u bezig bent met het doorgronden van de AVG, is u wellicht opgevallen dat het weinig houvast biedt. De checklist maakt het mogelijk een helder overzicht te creëren én biedt een uitstekend vertrekpunt vanuit waar u direct aan de slag kunt.

Focus op belangrijke zaken

U wilt er uiteraard voor zorgen dat uw organisatie aan alle AVG zaken voldoet. Echter valt het niet mee alle onderwerpen scherp te krijgen en houden. De checklist maakt dit een stuk gemakkelijker. Zodat u de focus kunt leggen op het daadwerkelijk voldoen aan de AVG. 

Bespaar kostbare tijd

De AVG bestaat uit bijna 100 artikelen. Het is een hele klus om keer op keer de wetgeving in te duiken op zoek naar de zaken die u nog dient te regelen. Bespaar uzelf deze kostbare tijd en hang de checklist bijvoorbeeld bij uw bureau, zodat u kunt hier altijd eenvoudig op kunt terugvallen.

Maak het uzelf gemakkelijk, download de AVG Factsheet: