AVG ChecklistDe belangrijkste zaken op een rij 

Een praktisch totaaloverzicht van de AVG en wat u dient te regelen om aan de privacywet te voldoen

De AVG in één overzicht gekaderd

De Algemene Verordening Gegevens-bescherming bevat een overdaad aan artikelen waardoor het een opgave is om overzicht te krijgen en houden. Er lijkt geen duidelijk beginpunt te zijn waardoor houvast ontbreekt. Kortom, u ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe zorgt u ervoor dat u alle onderwerpen scherp houdt om aan de privacywetgeving te voldoen?

Om u te helpen met het creëren van overzicht, hebben we de AVG Checklist ontwikkeld. Het kadert alle belangrijke onderwerpen die u dient te regelen om aan de privacywetgeving te voldoen en bundelt ze in één totaaloverzicht. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan de invulling van de wetgeving. 

 

 

Wat krijgt u? 

  • Alle belangrijke AVG onderwerpen
    gekaderd in één totaaloverzicht;
  • Ieder onderwerp in de checklist gekoppeld aan het artikelnummer uit de AVG, zodat u direct weet waar u moet zoeken;
  • Een PDF document in A3 formaat die zeer geschikt is om uit te printen. Hang het document bijvoorbeeld bij uw bureau zodat u alle AVG zaken altijd binnen handbereik heeft.

Download de checklist

Hoe gaat de AVG Checklist u helpen te voldoen aan privacywetgeving?

Krijg en behoudt overzicht

Wanneer u bezig bent met het doorgronden van de AVG, is u wellicht opgevallen dat het weinig houvast biedt. De checklist maakt het mogelijk een helder overzicht te creëren én biedt een uitstekend vertrekpunt vanuit waar u direct aan de slag kunt.

Focus op belangrijke zaken

U wilt er uiteraard voor zorgen dat uw organisatie aan alle AVG zaken voldoet. Echter valt het niet mee alle onderwerpen scherp te krijgen en houden. De checklist maakt dit een stuk gemakkelijker. Zodat u de focus kunt leggen op het daadwerkelijk voldoen aan de AVG. 

Bespaar kostbare tijd

De AVG bestaat uit bijna 100 artikelen. Het is een hele klus om keer op keer de wetgeving in te duiken op zoek naar de zaken die u nog dient te regelen. Bespaar uzelf deze kostbare tijd en hang de checklist bijvoorbeeld bij uw bureau, zodat u kunt hier altijd eenvoudig op kunt terugvallen.

“Het was een hele klus de AVG te doorgronden en overzicht te houden over alle artikelen. Met behulp van de AVG Checklist wist ik precies wat me te doen stond. Het totaaloverzicht biedt een uitstekend startpunt en waardevol hulpmiddel gedurende de weg naar het behalen van ons doel: voldoen aan de privacywet. Het maakt het proces bovendien een stuk gemakkelijker en leuker”

Ed Schols - Kwaliteitsmanager TÜV Nederland

Maak het uzelf gemakkelijk, download de AVG Checklist: